Locatie

Wij zijn gevestigd tegenover de Jumbo in winkelcentrum Stadsweiden, boven de huisartsenpraktijk. 

De voordeur is altijd gesloten. Belt u gerust aan als u voor een afspraak komt. 

Indien u een verwijzing of andere documenten wilt afgeven, dan verzoeken wij u dit in een gesloten envelop door de brievenbus te doen. Op onze brievenbus zit een sticker van onze praktijk.

Klik hier voor locatie Emmeloord. 

Behandelingen

Op onze locatie in Harderwijk bieden wij behandelingen aan voor:

  • Kind & Jeugd: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • Volwassenen: BGGZ en SGGZ, ook in geval van licht verstandelijke beperking
  • EMDR: alle leeftijden

Wachttijd

Per 8 februari 2019 hebben wij in verband met de Treeknormen een (tijdelijke) cliëntenstop voor volwassenen (18+) moeten instellen. U kunt zich op dit moment als volwassene helaas niet bij onze praktijk aanmelden. Zodra wij weer ruimte krijgen, zullen wij dit hier aangeven.

Onze wachttijd voor kind & jeugd voor het eerste gesprek bedraagt op dit moment ca. 10-12 weken (peildatum 30-06-2019). Wij hanteren geen behandelingswachttijd. Direct na het intakegesprek zal worden gestart met de behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen). Bron: NZA

Verwijzing

Voor de behandeling op onze locatie Harderwijk is een verwijzing van huisarts, medisch specialist of een beschikking van het CJG noodzakelijk. Verwijzingen kunnen per post of via ZorgDomein aan ons toegezonden worden.


Aanmelding

U kunt zichzelf telefonisch aanmelden bij ons secretariaat (locatie Emmeloord). U kunt ook het contactformulier invullen. Dan neemt het secretariaat contact met u op.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de behandelingen en de praktijkvoering te verbeteren wordt aan het einde van een behandeltraject de cliënttevredenheid en het behandeleffect gemeten. Voor de Kind&Jeugd behandeltrajecten geven clienten ons een tevredenheidscijfer van gemiddeld 8,6 en voor de Volwassen behandeltrajecten gemiddeld een 9. Deze gegevens zijn voor het laatst op 1 mei 2019 geactualiseerd.