Stress op het werk, burn-out, traumatische ervaringen, depressieve gevoelens, een vol hoofd, overweldigende emoties.... Er zijn zoveel aanleidingen en redenen waarvoor u hulp kunt zoeken bij een GZ-psycholoog. Onze GZ-psychologen hebben veel ervaring in de behandeling en begeleiding van volwassenen op zeer uiteenlopende gebieden. 

Meer informatie over de klachten die wij kunnen behandelen vindt u onder het kopje "werkwijze". Bij een aanmelding zullen wij direct bekijken of u bij ons op de juiste plek bent. Indien dit voor de behandeling beter is, zullen wij doorverwijzen naar de juiste specialist. Na aanmelding wordt u op onze wachtlijst geplaatst. Bij de informatie over onze locaties vindt u de laatste stand van de wachttijd. Zodra een van onze GZ-psychologen ruimte krijgt om met de behandeling te beginnen, zal het secretariaat contact met u opnemen voor het inplannen van het intakegesprek.

De behandeling van een volwassene wordt vergoed conform de eigen polisvoorwaarden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje "Vergoedingen".

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van uw huisarts/specialist nodig.